Thursday, December 29, 2005

Noe å varme seg på:




Wednesday, December 28, 2005

Hit


skal vi i morgen. NRKs årlige konsert går av stabelen i Olavshallen, og vi har fått gratisbilletter av gode venner. Musikk først, restaurant etterpå. En fin torsdag. (Selv om det er meldt skremmende 9 minusgrader i morgen også).
Om ei uke drar jeg til London på jentetur, og Tor Rikard til Oslo, forresten.
Just to keep you posted;)

JEG FRYSER!

Tuesday, December 27, 2005

Fra sand til snø


Så var vi tilbake igjen. Til isende minusgrader, glatte veier og inneliv. Jeg kunne faktisk klart meg godt uten vinter. Året skulle begynt med påskeferie, så vår, sommer og tidlig høst, og så rett til påskeferien igjen. DET hadde vært noe det.
Men det er deilig å ligge i sin egen seng, med norsk dyne. Hvorfor har andre land laken med ekle tepper over? Det er jo helt idiotisk. I løpet av natten er du dømt til å snu på alt og ende opp med teppet, som hundrevis av andre har ligget under, rett på huden. Jiæk! Laken-og-teppe-løsningen er like dumt som å ha kaldt og varmt vann i to forskjellige kraner. Neste gang SKAL jeg gjøre plass til dyna mi i syden-bagasjen.
Bortsett fra netter med teppet ned og lakenet opp, har vi hatt en kjempefin ferie. Mange dager på stranda i strålende sol og deilige varmegrader, god mat og drikke, koselig reisefølge og fine opplevelser. Vi reiste uspesifisert for første gang, men endte opp på et bra leilighetsanlegg ved Amadores-stranda på Gran Canaria. Alt i alt en vellykket ferie og et etterlengtet avbrekk fra kalde nord.
Nå må jeg bare omstille kroppen og tune hodet inn på norsk kanal, og prøve å finne alt som er postivt med desember i Trøndelag. Og jeg kan jo begynne allerede her: Hytteturer på Oppdal, stjerneklare vinternetter, hyppige kafé-besøk, spillekvelder, innekos, god varm drikke, vennebesøk, kino, video, masse bra på TV, skiturer, akebrett,....

Thursday, December 08, 2005

Hasta la vista!


"Snakkes" om to uker:)
-M

Friday, December 02, 2005

En forkjølets beste venn




er skjerfet. Jeg har bodd i mitt den siste uka. Og spist c-vitaminer, drukket solhatt og hostet meg gjennom nettene. Er jeg allergisk mot vinter, eller tåler jeg ikke å fryse? Feberen har heldigvis sluppet taket og jeg begynner å bli bedre. Men jeg må bli HELT bra, fort! Vi reiser jo til syden om bare 7 dager.