Thursday, June 22, 2006

Sommerferie!


Snart tilbake...

Friday, June 16, 2006

Tor husmor


Det er egentlig litt digg å ha en husmor-Tor gående hjemme. Mens jeg sitter foran dataskjermen og "tjener til livets opphold" vet jeg at vinduene hjemme blir pusset, klær vasket og hengt opp, kjøkken ryddet og gulvet vasket. Jeg kan bare lage en handlelapp, så blir matvarene kjøpt inn, bragt hjem og plassert der de skal. Det er NESTEN verdt å stå opp tidlig og være på kontoret hele dagen, det å ha hushjelp. Det eneste min kjære må jobbe med er kokkekunstene. Han har lovet å lage minst ÉN middag (som ikke involverer egg i NOEN slags form) før han begynner å jobbe igjen. Det ser jeg fram til:)
Men jeg ser også fram til å ha to dager fri i uka igjen, når ting roer seg på jobben. Mye å gjøre for tida, men jeg trives godt og dagene går fort, så 'woe is me' hvis jeg klager. Og nå er det jo straks helg og all ting:) Kos deg!

Tuesday, June 13, 2006

Varmt, varmt, varmt




og sol i Trøndelag!
Plutselig kom sommeren, og vi storkoser oss med grilling, sene lyse kvelder og kald drikke (jeg koker på kontoret i dag, da, men men..)
:) M

Wednesday, June 07, 2006

Fint


Tor Rikard sto på eksamen! Så nå blir han ferdig med studiene til jul. Deilig, deilig:)
I Trondheim regner det, men det gjør ingenting. Det blir vel sommervarmt en gang. Og sol. Planene for sommeren er ikke mange; engelsk stevne i Oslo, Oppdal med hyttekos og fjellturer, Sandefjord med båtliv, svaberg og krabbemiddag på terrassen. Kanskje drar vi lengre til høsten. Hvem vet.
God sommer, så langt!
:) M