Wednesday, August 30, 2006

Høst og hverdag




er egentlig helt ålreit.
Tor Rikard har blitt voksen bankmann, og jeg jobber og felter i skjønn forening. Ingen store planer framover, bortsett fra hyttetur, besøk fra hovedstaden og engelsk stevnedag.
Ha ei fin snart-september-uke!

And the winner is...


Noka 6131 Silver/sand

Tuesday, August 22, 2006

Mobilforvirret

Før
Etter?

Skal jeg ha NOKIA eller Samsung, 6131 eller 6233, eller Z400, med Bluetooth eller 3G? That's the questions her i gården for tida. Noen som kan anbefale meg en bra telefon, som har det jeg trenger, men ikke altfor mye stæsj? Jeg skal nemlig bytte ut min antikvariske 3310, og skjønner at tiden går veldig fort i mobilenes verden. Hjelp!

Thursday, August 17, 2006

Sommerkos





Besøk på terrassen, grilling, spill i hagen, utepils og bading. Det har vært godt å være menneske i Trondheim denne sommeren. Nå har jeg lagt til de siste bildene i albumet 'Sommer 2006'. Begynner så smått å glede meg til høsten...tekopper, kortspill, stearinlys, tur...mmmm... Det er ikke så verst.

Wednesday, August 16, 2006

GRATULERER, Bitia & Bernt Johan...

...med 3-års bryllupsdag 9. august!


Tuesday, August 08, 2006

Raindrops


are falling on my head. Framme på jobb, etter en forfriskende (les: fuktig) sykkeltur. Det er faktisk deilig med regn nå, etter uker med VARME og sol i Trøndelag. Men det ryktes at sommerværet inntar oss igjen i morgen. Og da drar vi til Sandefjord. Tor Rikard begynner i sin nye jobb på mandag, så dette blir de siste feriedagene denne sommeren. Så begynner hverdagen igjen, og det er egentlig ikke så dumt. Håper du får ei fin uke!

Tuesday, August 01, 2006

Skrive, skrive


Tor Rikard nyter trøndersommeren på Flatholman, der vi har tilbragt varme dager den siste uka

Det er kanskje på tide å oppdatere bloggen igjen. Skal prøve å blogge litt oftere, nå som høsten kommer. Dessuten er det jo trivelig å høre at folk faktisk leser det jeg skriver, selv om kommentar-feltet ikke akkurat er utslitt. Det er bare å legge igjen et par ord, hvis du føler for det. Det er ikke farlig:)


Glassklart badevann i Trondheimsfjorden, en solfylt julidag

Arbeidsplassen min