Tuesday, September 26, 2006

Hyttetur i bilder




I helga var vi på Oppdal med Sture, Camilla, Sarah og Charlotte. Bildene finner du i albumet 'Oppdalstur 06'.

Guttane!

Lykkelig Sandefjording på Lerkendal! Spillerne hyller supporterne i blått

Så vant jammen meg Sandefjord 5-2 på RBKs hjemmebane! De spilte utrolig bra, og seieren var velfortjent. Og Tor Rikard storkoste seg på sin aller første fotballkamp:) Jeg hadde svart og hvitt skjerf rundt halsen, men må innrømme at jeg jublet når målene haglet inn i Rosenborgs mål. Det er jo litt stas at Norges mest ressurssvake lag slår "kjempen", og kommer til cupfinalen. Men jeg ER trønder fortsatt. Tvers igjennom:)

Thursday, September 21, 2006

Hvalane på Lerkendal!


Så har turen kommet til Tor Rikards første besøk på en fotballstadion. Begivenheten er selvfølgelig Sandefjord vs. Rosenborg på Lerkendal i kveld. Heia guttane!

Tuesday, September 19, 2006

Her og der

Jeg må tilstå noe. Jeg er utro. Mot Blogger. Jeg har nemlig latt meg overtale til å bli en Bebo'er. Men jeg er bare delvis skyldig, det vil si at jeg fortsatt kommer til å bruke denne som min hovedhjemmeside, mens marialevensen.bebo.com er min internasjonale tilleggsside. Så sånn er det.

Te og yoghurt

er en fin avslutning på lunsjen. Sitter på jobb og gleder meg til hyttetur i helga. Høstfarger, frisk fjelluft, gode venner og ditto rødvin:) Hva skal dere i helga, trofaste blog-lesere? Det er altfor lite (inter)aktivitet på blogger for tida. Skriv, skriv!

Friday, September 15, 2006

Fjols til fjells


Nå pakker familien sekkene og setter kursen for høstkos i fjellet. "Oppdal, så klart!"
God helg.

Tuesday, September 12, 2006

Begynner å bli frisk

etter en uke hjemme under dyna. Hvorfor finnes forkjølelser? Det er noe herk. Og jeg har til og med hørt at vi aldri har den samme forkjølelsen to ganger. Det vil si at det finnes uhorvelig mange varianter av uhumskheten. Men så finnes det de heldiggrisene som aldri blir syke. Sånne som min kjære. Han puster inn hostekuler, kysser bakteriene mine og er like frisk. Makan! Nå skal jeg bygge opp et like bra immunforsvar. Det er høstens prosjekt. Apropos høst; det ryktes at det blir et blaff av sommer denne uka i Trøndelag. Det hadde jo gjort seg.

Monday, September 04, 2006

GRATULERER, Hege & Tom...




...med lille Emilie!