Thursday, October 19, 2006

Høstfrost og stevne


Brrrr, nå har høsten (les: nesten vinteren) kommet til Trondheim. Jeg fryyyyyyser. Gikk på feltet med skilongs under skjørtet i går. Stilig:) Men det er jo pent med høstsol på røde og gule trær, og det er stas med en god unnskyldning for kafébesøk. Mange kafébesøk.
Det er forresten straks helg igjen. Vi setter kursen mot Oslo, engelsk stevne og gode venner i morgen. Så lørdag finner du oss et eller annet sted foran denne scenen:


God helg!

Monday, October 09, 2006

Bare et 'hei'

Jeg har egentlig ingenting nytt å melde. Sitter på jobb, skal hjem til dugnad i ettermiddag. Og så går uka som vanlig, bortsett fra Sandefjordsk besøk til helga. Ha en fin mandag og ei fin uke 41!
P.S.: I dag er det akkurat 20 år siden the Phantom of the Opera hadde urpremiere i London.

Tuesday, October 03, 2006

Jo mere vi er sammen...






Hadde besøk av Kathrine og Christopher i helga. Det var kos. I det hele tatt er det veldig trivelig med besøk hjemme eller borte om høsten. Jeg merker at denne årstiden gjør meg mer sosial enn ellers. Ikke et ondt ord om sommeren, men når gradestokken nærmer seg blått, skjerfene finner veien fra skuffer og skap og paraplyene kommer til nytte er det endelig "lov" å sitte inne og drikke kaffe latte. Spille kort. Se video. Gå på kino. Neste helg kommer svigers på besøk, så skal vi på stevne i Oslo, og så kommer Cams nordover. Kos, kos, kos.
:) M