Wednesday, April 20, 2005

Onsdag i Trondheim



Hele kunsten å lære seg å leve betyr å holde fast på latteren, sa Jens Bjørneboe en gang. Det er godt å ha noen å sitere når hodet er tomt for ord. For de ordene kan jeg stemme i. Hva hadde livet vært uten latter? Den korteste veien mellom to mennesker og noe godt som forlenger livet. Sola kaster vårlige stråler ned i byen min i dag også, og planene for denne onsdagen er jobb, møte og IKEA (!). Med fare for å ta en Davy: Ha en lattermild dag!

3 Comments:

Blogger Kevin said...

G'morgen! Sitter her med en kaffi og ser over dagens nyhende på nettavisane! Du må ha en fin dag! Kos deg på IKEA, moro der...

9:27 AM  
Blogger Maria said...

Mornings! Kaffe og nyheter er en fin start på dagen. Håper fortsettelsen blir like bra. Ja, IKEA kan være gøy. Skal kjøpe bord til terrassen og litt annet stæsj. Stas med vår første terrasse:) Du får komme oppom en gang du er i Trondheim.

9:33 AM  
Blogger Kevin said...

I setningen din der om IKEA så åpnet du for at en IKEA-tur kan var alt annet enn gøy også, kanskje frustrerende og fysisk slitsomt, og det er jeg helt enig i også! :D Jeg vil gjerne prøve terrassen en gang;)

12:56 PM  

Post a Comment

<< Home