Friday, July 29, 2005

Fri!



Da takker jeg for meg i SINTEF og skal ha en hel måned fri. Bloggen blir ikke like oppdatert framover, men stikk gjerne innom av og til for å se om jeg har funnet et tastatur. So long!

Wednesday, July 27, 2005

Mmmm...



Jeg er hekta på blåbærpai. Deilig varm pai med softis og cortado til. Sånn som de har på Bare Blåbær kafé. Det skal jeg ha etter møtet i kveld. Og nå er det bare en time til jeg slutter for dagen og endast to dager til jeg slutter på jobb. Ferie!

Monday, July 25, 2005

Siste uka

Ja, da er det bare 5 dager til jeg slutter i SINTEF. Dette er min siste mandag på kontoret her i Strindveien 4. Litt rart, men mest deilig. Nå skal jeg ha en måned fri og gjøre andre ting enn å jobbe. Regnet øser ned i Trondheim og jeg gleder meg til ferie.

Friday, July 22, 2005

Fredag, fredag, fredag



Ser fram til sene kvelder, late morgener og sene frokoster med aviser og kaffe. God helg!

Wednesday, July 20, 2005

Bading



i Trondheimsfjorden har vært den store aktiviteten de siste dagene. Etter jobb har vi pakket strandbagen og satt kursen mot vannet så fort som mulig. Deilig sommervarme, behagelig badetemperatur og strålende sol. Nesten ferie. I dag regner det og vi skal på møtet. Ønsker deg en fin onsdag:)

Monday, July 18, 2005

Fjellferd





Over ser dere to av bildene som er nye i albumet "Sommer 2005". De er fra helgas hyttetur til Oppdal. Fjelluft, spill, mat, soling og gode venner var ingredienser som bidro til en vellykket tur. Håper du får en fin mandag!

Thursday, July 14, 2005

Alle er på ferie



unntatt meg. Sånn føles det. Mens de fleste jeg kjenner vaker i azurblått hav, drikker vin med sand mellom tærne eller kjører rundt på oppdagelsesferd i dette nu, sitter jeg inne på et kontor og teller minutter. MÅ jeg jobbe? Resten av livet? Den tanken er så nedtrykkende at jeg ikke engang orker å tenke den. Hva slags sykt samfunn er det vi lever i, som krever at vi tilbringer de åtte beste timene av dagen på jobb? Det er usunt. Mot normalt. Passifiserende. Jeg protesterer!

Wednesday, July 13, 2005

Midt i uka

har jeg min første dag på jobb etter helga. Har vært litt syk de siste dagene. Men nå er jeg frisk som en fisk (ER de egentlig så friske?) og klar for en ny helg, om "bare" tre dager. Da skal vi på hytta. Det tror jeg blir kos. God onsdag!

Friday, July 08, 2005

Ukas oase

Det er helg igjen. Heldigvis. To dager uten vekkerklokke, pc og innesitting. Hva skulle vi gjort uten helgen? Jeg tenker med gru på 6-dagers uka arbeidstakere hadde før. Nå har vi liksom en liten oase av deilige fridager mellom hverdagene. Og det skal jeg nyte. Håper dere gjør det også. God helg!
-M

Wednesday, July 06, 2005

Uten bilder

Noen som vet hvorfor ingen bilder vises i bloggene lenger?

Vi badet forresten i går. Iskaldt, men deilig!

Tuesday, July 05, 2005

Happy, happy, happy!

Ferdig hos tannlegen! Det gikk bra, det var nesten ikke vondt en gang. Skal tilbake i august og ta to hull, og så er det leeeenge til neste gang. Phuh...Nå kan jeg nyte høysommeren i Trøndelag og glede meg til kald drikke i solveggen etter jobb. God tirsdag!

Jeg vet det er barnslig,

men jeg har tannlegeskrekk. Og i dag skal jeg dit. Om bare en time faktisk. Og jeg VET at jeg har hull. Angstest. Jeg lover å være lykkelig når jeg kommer ut derfra.

Friday, July 01, 2005

Ukeslutt



Det er helg, det er helg, det er helg!!! Hjemmedager i sommervarme, med koselig Oslo-besøk og kald utepils. "Snakkes" på mandag.
:) M