Tuesday, September 27, 2005

Noen ord

før jeg går hjem fra jobb. Trives. Har det bra ellers også. Ikke noe nytt her. Skal til Oslo på stevne til helga, og kanskje til London helga etter der. Det blir kos. Ha ei fortsatt fin uke!

Wednesday, September 07, 2005

Hei!






Nå har jeg funnet et tastatur og er tilbake i blogg-versjon. Og da er det kanskje på sin plass å forklare bildene over teksten her... Det er min nye arbeidsgiver!!! 26.september begynner jeg å jobbe som konsulent hos Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum. Jeg fikk beskjed om at stillingen var min i dag! :)
Jeg skal jobbe med pressetipsing, mediahenvendelser, markedsføring, og sponsorkontakt. I tillegg skal jeg ha ansvar for museets hjemmeside (som snart kommer i en oppdatert og bedre løsning). Dette er en jobb som kombinerer journalistikk og kunst og kultur, så den er midt i blinken for meg. Jeg er et stykk glad Maria:)

Siden sist har jeg kost meg med friheten og byturer med mamma, bærtur i marka, familie og venner, og fine turer til Sandefjord. I helga skal vi til Sandefjord igjen, med Lene og Eskil, og neste helg skal vi til Kristiansund og familien Lyngsgård.

Håper alle "lesere" har det fint og at høsten blir en fin en.

Klem:)