Friday, October 28, 2005

5 år med ring

I går var det fem år siden vi forlovet oss. Fem år siden kjæresten min plutselig sto på kne ved siden av meg og ville at jeg skulle bli kona hans. Jeg svarte selvfølgelig ja, og så gikk vi ut sammen med Cecilie (min daværende samboer) og feiret med en 7-11 cookie i Oslonatta. Men først ringte vi og vekket hele familien med den gode nyheten:)
Rart å tenke på at det er 5 år siden... Det har vært fine år, og jeg gleder meg til de neste 5, som Tor Rikards venn, kjæreste, forlovede og kone. Lover storstilt feiring 27. januar 2011!
Tilbake til presens. Det er vårvarmt midt i Norge, jeg tar snart helg og livet er godt. Virkelig. Med ønske om en fin helg; her kommer en klem fra meg:)

Wednesday, October 26, 2005

Jobbefridag

I dag har jeg fri fra museumsjobben, og da jobber jeg sammen med pappa'n min. Det er koselig.
Oppdaget forresten at jeg tjener litt (bittelitt...14 cent..) pr gang det trykkes på annonsen over her, så klikk i vei! :)
I skrivende stund får vi ny ytterdør, vegg mellom gang og kjøkken og en ny bod utenfor inngangen. Vi har nemlig snekker-Pål på besøk. Skal si den gutten jobber fort og fint. Han anbefales. Pål Engebretsen Entreprenør.
Det regner litt i Trondheim i dag. Og i kveld skal vi på møtet og kanskje kafé. Hvem vet. Håper du har og får en fin onsdag.
:) M

Tuesday, October 25, 2005

Blitt kommersiell...


Som du kanskje ser, så har jeg latt Google annonsere på siden min. Det gjør at jeg får noen kroner hvis mange klikker på annonsen. Så bare gjør det. Hvis du vil. Ikke noe press. Men et STORT ønske :o)

Monday, October 24, 2005

SNØ i oktober!

Ja, du leste riktig. Det er snø i Trondheim. Jeg trodde det var høst, jeg. Men så plutselig må vi skli ned bakkene til jobb, med lue og votter, på hvite veier, istedet for å traske avsted på visne blad og trekke inn klar høstluft. Hva er det med været for tida?!
Det er skikkelig mandag i dag. Jeg har kjøkkentjeneste på jobb og etterpå er det dugnad i sameiet. Og så er det feltet og trening. Sa noen 'fritid'?
Ferie, ferie, ferie!!!! Syden i desember. DET er ihvertfall sikkert.

Friday, October 21, 2005

Fredagskvelden:








GOD HELG, alla ihopa!

Thursday, October 20, 2005

Au!

Et råd fra Midt-Norge: IKKE plant fingertuppene rundt ei rist som holder 220 grader!!!
Det vil gi uhorvelige smerter, store blemmer og en umåtelig trang til å si forbudte ord, høyt. JA, jeg snakker av erfaring. Hmfr. Argh. Det blir lenge til neste gang jeg skal være snill kone og steke pizza til fotballglanende ektemann med venner. Medfølelse og helende ord tas ubeskjedent imot, fra fjern og nær. Au!

P.S.: Var på seminar mandag og tirsdag, hadde fri i går. Helga var kjempekos. Kristiansund er en flott by, innbyggerne koselige og krabbene gode. Legger ut bilder fra turen senere.

Friday, October 14, 2005

Helg ved havet



I ettermiddag kjører vi til Kristiansund. Der venter glade Sandefjordinger, hav og krabber. God helg!

Monday, October 10, 2005

Forslag, takk!

Vi funderer på hvor vi skal bruke hotell-gavesjekken. Det kan være på hvilket som helst av kjedens hotell i Norge eller Sverige. Stockholm og Bergen er hete kandidater, men jeg vil gjerne ha forslag fra dere. Hvor bør vi dra?
I dag er jeg uhorvelig trøtt. Øynene renner etter en frisk spasertur til jobb og jeg er egentlig i sjokk over å sitte her igjen. Helgen var tettpakket og hektisk, og jeg føler meg ikke akkurat uthvilt. Da er det jo godt å tenke på at jeg har fri på onsdag. DET er en fin ordning. Ønsker alle sammen ei flott uke!

Thursday, October 06, 2005

Scones og vinnerlykke

Jeg har vunnet en hotell-weekend for to:) Plutselig lå det en mail i innboksen min, som gratulerte meg med seieren. Artig!
Scones er godt, forresten. Momser britisk bakverk, ser ut på solskinnet i Munkegata og gleder meg til ei helg i hjembyen. Fortsatt trivsel på jobb, og livet ellers er heller ikke så verst:)