Friday, March 31, 2006

Siste/første


I dag er det siste dag i mars og siste dag jeg jobber her på museet. I morgen er det første dag i april og første dag i en ny tilværelse. Gleder meg!
Også er det jo helg i dag, og det betyr Idol på tv, middag med gode venner, feltet og kanskje en tur. Hvem vet.
God helg!

Wednesday, March 29, 2006

Hei!

Tilbake etter en hektisk, men koselig helg i hovedstaden, og to dagers sykdom. Det er allerede onsdag og jeg har bare 3 dager igjen i jobben. Så er det klart for 60 % jobb på NTNU, hjelpepioner-tilværelsen og en mer fleksibel hverdag. Gleder meg! Bortsett fra en rar influensa-hodepine som plager meg, er det en fin midtuke-dag.

Thursday, March 23, 2006

Nå er jeg ikke på ferie lenger

men tilbake i vinterland og foran pc-skjermen. Det regnet endel i San Pedro, men vi koste oss med vin og tapas i selskap med mange gode venner fra hele verden. Noen spanske ord lærte vi også. En deilig forsmak på våren.
I morgen setter vi kursen mot Oslo og stevne i den engelske kretsen, og så har jeg bare 1 uke igjen i denne jobben. Og da er det vår!

Tuesday, March 14, 2006

Er på ferie...





Hasta luego!

Monday, March 13, 2006

Ei herlig helg

er over, og det er atter mandag.

Les Misérables på Trøndelag Teater er bra. Ordentlig bra. Jeg har selvfølgelig noe å utsette på enkelte av rolleinnhaverne, men alt i alt storkoste vi oss under forestillingen på fredag. Jeg MÅ se den en gang til. Så ekstraforestillinger til høsten, here I come!
Lørdag dro vi til byen i nydelig solskinn og omgitt av kjøpeglade trøndere (les: tilbudskåte Toilldag-entusiaster). En deilig formiddag, med litt shopping, folkeliv og kafé. Og lørdagen skulle bare blir bedre. Kl.19.30 ble vi hentet i taxi av Camilla og Sture og tatt med ut på middag her:

Så dro vi hjem til oss og spilte Settlers, Fantasi og danset til langt på natt. Har ikke trimmet lattermusklene sånn på lenge.
Søndag halvsov vi oss gjennom møtet, før vi ruslet hjemover i godværet og spiste familiemiddag hos mamma og pappa.
Om 2 dager reiser vi til Spania! Føler meg bortskjemt for tida:)

Friday, March 10, 2006

LES MISÉRABLES I KVELD !


Ein dag til

Valjean redder Marius etter slaget ved barikaden, mens Javert lurer i bakgrunnen

Parisisk fattigkvarter á la Trøndelag Teater

Men først skal vi spise her:


og så fordøye inntrykkene over en kaffe her:


Trenger jeg å si at jeg gleder meg? VELDIG!!!!

Tuesday, March 07, 2006

Museumsbesøk virtuelt

Hei, og velkommen til en ny uke i Marias verden!
Jeg holder på å utvikle den nye hjemmesiden til museet, som nevnt tidligere. Og derfor har jeg vært mye innom andre museumssider i det siste. Det anbefales! Mange museer legger ut bilder fra alle samlinger og utstillinger og du kan dermed nesten "gå rundt" i museet via datamaskinen din. Min favoritt er V&A i London. Her er noen smakebiter derfra:



Friday, March 03, 2006

Fredag, FREDAG, FREEEEDAAAG !

Ja, jeg vet jeg begynner å bli en eneste stor gjentakelse, men jeg bare elsker helger! Snart er arbeidsuka over, i kveld skal vi se Idol sammen med andre entusiaster, drikke rødvin og kose oss, i morgen kan jeg sove så lenge jeg vil (og det gjør jeg) og nyte fridagene. Og så går det bare slag i slag framover, med Spaniatur, stevne, ny jobb, påskeferie og så er det jo faktisk sommer igjen! Og da skal Merete vise oss Nord-Norge og vi skal kjøre nedover Europa, og skli rundt i Vestfolds skjærgård og sole oss på øde skjær. Ah, mye å glede seg til.
Klem fra Maria - rusa på livet:)

P.s.: Min favoritt i kveld er Jonas, og som nr.2 Iselin (Maria!). Førstnevnte pga en fantastisk Soundgarden-stemme og sistnevnte pga sjarm og mot til å være seg selv. Hvem av disse er din favoritt?:

Thursday, March 02, 2006

Det er torsdag


og snart helg!
I "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy", sier karakteren Arthur Dent: "This must be Thursday. I could never get the hang of Thursdays".
Selv liker jeg torsdager ganske godt. Særlig torsdag kveld. Da er det bare én kort arbeidsdag igjen til helga og koselig bokstudie. Og ofte noe bra på tv.
Håper du også får en fin torsdag!

Wednesday, March 01, 2006

Iskaldt


men vakkert i midten av Norge nå.
Vi gikk en times tur i går kveld og da hadde jeg på en måte neglbitt over hele kroppen. Tinte ikke før lenge etter at vi hadde kommet inn. Nå har jeg nettopp dristet meg ut i -15,5 grader for å kjøpe lunsj (til meg og ørti andre kolleger som fikk snusen i at jeg skulle pakke meg inn i skjerf og votter for å gå til butikken).
Jeg varmer meg på tanken om at det er den første dagen i vårmåneden mars i dag. Snart sildrer snøen vekk med en herlig vårlig lyd, krokusene kjemper seg opp til overflaten og gradene kryper til den røde sida.
God onsdag!