Monday, January 31, 2005

Møtes i Oslo?

Nå er det altså bare en uke igjen til vi inntar hovedstaden. Skal vi møtes på en restaurant til kos og trivsel på mandagskvelden, alle kjente i Oslo? Har bare en kveld der og må derfor møte så mange som mulig på en gang. Gleder meg til å se dere. Jeg har ikke vært i Oslo siden august, jeg... Hm. Det er lenge.

Årets siste januardag

Piskende regn, ulende vind med orkan i kastene som nærmest løftet taket og fikk vinduene til å bule, tordenskrall som smalt mellom husene og lynnedslag i Tyholttårnet. Det beskriver natt til mandag i Trondheim. Fya meg for et drittvær! Våknet sikkert fem ganger i natt, og var lysvåken FØR klokka ringte. Hvor er det blitt av de tørre, klare vinterdagene, med 3 minusgrader og flott vintersol?
Vel, nok om været.
Vi har hatt en kjempefin helg. Fredag var vi hos mamma og pappa, spiste og så på tv. Lørdag kom det 10 stk på frammøte og så var vi 13 tilbords ved lunsjen etterpå. Spisestua bestod innvielsen. Kl. 19 ramlet neste bordsetting inn. Det ble veldig trivelig, med god rødvin, mye latter og Fantasi-spilling med stor innlevelse. Søndag var vi bare hjemme og pleiet Tor Rikards forkjølelse. Jeg var en tur på møtet, men ellers hadde vi bare en lat og varm søndag inne.
Nå er det klart for en ny arbeidsuke, og det føles egentlig ikke så ille. Ha en forrykende flott mandag!!!

Friday, January 28, 2005

T.L.F!


Rast på Rørosvidda

Takk og lov, det er fredag!

Ja, så er det faktisk helg igjen. Denne uka har gått veldig fort og jeg har liksom hele tiden trodd at vi lå en dag før det vi gjorde. I ettermiddag skal vi på IKEA (nå tenker jeg mange av det mannlige kjønn blir misunnelige) og kjøpe (dvs bruke gavekort vi fikk til bryllupsdagen vi feiret med hele familien på Nyttårsaften) resten av stolene til spisestua vår. Etterpå skal vi rydde og gjøre mer i leiligheten. Og så MÅ jo jeg se Idol. I morgen får vi hele bokstudiet på døra kl 11 til frammøte, og så er det kaffe hos oss etterpå. Om kvelden skal vi ha folk over til å innvie spisestua. Det blir kos. Taco og Fantasi-spilling står på programmet.
Som dere ser av bildet over har jeg nå fått bildene til Maurice fra Røros-turen vår, og de er selvfølgelig lagt ut i bildeseksjonen. Klikk og kikk!

Ha en fin helg, alle sammen! Jeg er tilbake med mer blogging på mandag.



Thursday, January 27, 2005

4-års bryllupsdag!


27. januar 2001

I dag har vi vært gift i 4 år!
Tusen takk til ektemannen, bestevennen, kjæresten og støtten min, mitt livs kjærlighet Tor Rikard, for fire herlige år som fru Evensen! Jeg elsker deg!

(Flere bilder av oss som brudepar finnes i bildeseksjonen.)

Wednesday, January 26, 2005

Trøtt!

I dag var kroppen min så klar for å sove mer da klokka ringte, at den kommanderte hånda ut av dyna og slo av hele alarmen. Dermed kom jeg for sent på jobb, selvfølgelig. Men men. Det skjer verre ting. Himmelen er grå i Trondheim i dag. Det er plussgrader og all den deilige snøen som kom i mengder i går og dagen før, er tung av vann fra sin egen smelting. Jeg sitter på kontoret hos SINTEF og ser ut på NTNU og et tog som akkurat har stoppet på stasjonen her. Fikk nettopp beskjed om at vikariatet mitt som journalist her blir forlenget til ut april, og så at jeg mest sannnsynlig skal jobbe deltid her etterpå. Passer meg bra. Men det betyr at den planlagte turen til Østlandet, i begynnelsen av februar, blir litt annerledes. Vi får bare anledning til å ta en langhelg fra torsdag 3. til tirsdag 8. Jeg skal jobbe i Oslo den fredagen og den tirsdagen. Blir i hovedstaden torsdag kveld til fredag ettermiddag, så Sandefjord til mandag ettermiddag, og så Oslo igjen til tirsdag ettermiddag. Da hadde det jo vært kos å møte dere som bor der. F.eks. mandag kveld. Sjekk filofaxen! Og ha en strålende onsdag!

Tuesday, January 25, 2005

Hvordan lage LINK-seksjon???

Er det noen som kan fortelle meg hvordan jeg lager flere seksjoner langs siden (under Archive)? Har prøvd alle forslagene på hjelp-sidene til serveren her, men det funker ikke. Hmfr. Og argh!

En flott opplevelse!


Hundespannkjøring med Røros Husky

Oi, fikk til å legge inn bilde, jo. Vi var på Røros i helga, sammen med Camilla og Ingar og Maurice. På lørdag kjørte vi innover Rørosvidda med hvert vårt hundespann i seks timer. Trygt ledet av Torgeir Øren. Det var en utrolig tur og en fantastisk opplevelse. Anbefales!

Blir her

Etter å ha sjekket ut en del andre blog-servere, har jeg bestemt meg for å beholde denne siden. De andre har nemlig blinkende reklamer og annet gursj og DET liker vi ikke.
Skal prøve å legge ut bilder og forbedre denne siden etterhvert, men dette er min webblog for nå.
Legg gjerne igjen en hilsen (hvis det går an en eller annen plass på denne siden...eh...er altså ikke så dreven ennå)

Ha en kjempefin tirsdag!

Monday, January 17, 2005

Premiere!

Hei,

og velkommen til denne første posten i min blog. Dette er foreløpig bare en test. Jeg har nemlig aldri bloget før og er derfor på leting etter den beste GRATIS blogtjenesten. Hvis noen har tips til en som er bedre enn denne, tar jeg imot alle forslag med takk:)

Klem fra meg