Tuesday, April 05, 2005

Ferieforslag?



I september planlegger vi å foreta ferien "of a lifetime". Vi skal jobbe hele sommeren og neste sommer er vi kanskje tre (NEI, jeg er ikke gravid), så vi tenkte å reise rundt i en måned nå og gjøre alt vi ikke kan med småbarn på slep. Forrige april kjørte vi rundt i Portugal i en måned, og vi tenkte kanskje å gjenta den suksessen i år, men det kan vi jo strengt tatt gjøre med barn i baksetet også. Så; er det noen som har noen forslag når det gjelder reisemål, hotell, billige billetter, osv? Vi trenger ikke å være på samme sted eller kontinent hele tiden. Alle gode tips tas imot med takk:)

P.S.: Morfar er fortsatt dårlig, men jeg orker ikke å skrive om det i bloggen. Du vet, sun always shines on the screen.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

jeg har en kjempedrøm om å reise rundt i Asia... Thailand, Indonesia, Malaysia, Kina, Singapore osv... DET er det greit å gjøre uten for mange barn på slep. Billig å reise der borte er det også enn så lenge.

12:59 PM  
Blogger Maria said...

Ja, rundtur i Asia er absolutt en mulighet. Vi tenkte kanskje på Filippinene, i.o.m. at Anita og Stian skryter sånn av det og kan komme med gode råd.

3:16 PM  
Blogger Maria said...

Ikke Australia uten en Kim. Lover. Å minne MEG om slanger er MEGET effektivt. India høres veldig spennende ut, men slanger der også. Likevel, et alternativ.

8:53 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hva med Kenya/Tanzania? Kilimanjaro-bestigning, safari og en uke på stranda i Zanzibar eller Mombasa?

Bilder på linken nedenfor...

9:22 AM  
Anonymous Anonymous said...

Bilder fra Kilimanjaro

9:23 AM  

Post a Comment

<< Home