Tuesday, May 24, 2005

Tilbake!

Det var deilig med noen feriedager lenger sør. Med sol, mat, bøker, grilling, fiske, familie og late morgener. Nå skal vi jobbe i Trondheim resten av sommeren, med unntak av ei uke i forbindelse med det engelske stevne i Sverige. Jeg teller dager til høstferien. Ellers er alt vel i Midt-Norge. Det er varmt og grønt, Tor Rikard har begynt i ny sommerjobb og jeg er fortsatt hos SINTEF. En god uke ønskes alle!

Friday, May 13, 2005

Langfri


Svaberg i Sandefjorden
I morgen drar vi til Sandefjord igjen. Pakker full bilen og kjører avsted etter frokost. Jeg har tatt meg fri hele neste uke, så det blir 9 dager i Norges sommerparadis. Skal bare være med på fotokurs og pressekurs her først, og så er det FRIIIII!

Thursday, May 12, 2005

Kalde hender, varmt hjerte.

Sier et svensk ordtak. Brrrr. Jeg lurer på hvorfor jeg fryser så mye. Jeg kan ligge på stranda i syden og fryse. På kontoret har jeg iskalde hender og hutrer hele dagen, selv om jeg har på meg vintersko med varmt fôr, skjerf og ulljakke. Må ha dårlig sirkulasjon, tror jeg. Ihvertfall blir jeg snufsete og forkjøla rett som det er. Irriterende. Men men. Jeg skal jo ikke klage. En forkjølelse har vel ikke drept noen. Det er en kald maidag i Trondheim denne torsdagen. Etter jobb skal vi på møte. Har besøk av kretseren og områdetilsynsmannen denne uka. Etter det skal jeg i jenteselskap og drikke vin. Og i morgen er det jammen meg helg igjen.

Alt godt.

M.

Wednesday, May 11, 2005

Mai og ferielyst


Fortnum & Mason
Hit har jeg lyst til å dra i dag. Mathallen hos ærverdige Fortnum & Mason i London. Kjøpe Lapsang Souchong te, peke på bitene jeg vil ha i konfektdisken og spise scones i toppetasjen, rett ved antikkavdelingen. Istedet sitter jeg på kontoret, ser ut på et overskyet Trondheim og skal straks gå i et møte. Norwegian har billetter til London direkte fra Trondheim for 356 kroner. Det tror jeg vi må benytte oss av snart. Jeg er uhelbredelig anglofil.

Monday, May 09, 2005

Snufs!

Hatt ei fin helg, med masse god åndelig og materiell føde, familie, venner og kos. Er ikke spesielt begeistret for at det er mandag igjen. Kontoret er kaldt, nesa snufsete og halsen litt hes. Gleder meg til å gå hjem. Men lyspunktene er at sola nesten skinner gjennom skyene og at jeg har fri hele neste uke. Mmmmm.

Wednesday, May 04, 2005

Fredagsonsdag



Dette er kveldens destinasjon. Vestfolds perle. Hvalfangstbyen. Jotunredet. Høyrebastionen. Tor Rikards opphavssted. Sandefjord! Vi reiser med fly til Torp i kveld og dermed er langhelga i gang. Lørdag og søndag er det stevne i Oslo for den engelske kretsen. Det blir kos. Men først skal jeg padle meg gjennom denne onsdagen, som i praksis er en fredag. God helg!

Tuesday, May 03, 2005

Vårregn



Våknet til lyden av store regndråper som traff takvinduene i morges. Deilig. Jeg liker regn, når det ikke er kaldt. Det fyller kroppen med en helt egen følelse. Følelsen av en stor lenestol tett ved vinduet, regnvåte bygater, en kopp glovarm te og ei god bok. Tulipaner og stearinlys på bordet. Ja, jeg liker regn. Spesielt når dråpene samler seg på nyutsprungne blad og jeg kan kjøre bil til jobb. I går var Merete og jeg på Yogatrim, forresten. Vi sto i posisjoner jeg ikke ante kroppen kunne innta. Det frister til gjentagelse. Har bestemt meg for å fortsette å blogge, som dere ser. Ihverfall foreløpig. Men jeg skal slutte å referere alt hva jeg gjør, har gjort og skal gjøre, tror jeg. God tirsdag!

Monday, May 02, 2005

Å blogge eller ikke blogge

Jeg begynner faktisk å bli litt lei av blogging. Jeg er egentlig ikke så interessert i at alle skal vite hva jeg gjør, har gjort eller skal gjøre hele tiden. Kanskje er det en forbigående følelse, men akkurat nå sier jeg bare at helga var fin og innholdsrik og at denne mandagen er en helt vanlig ukestart. Smil og ønsker om ei god uke sendes herfra:)