Wednesday, June 01, 2005

Terrassekos og glødende himmel









Over ser dere bilder fra helga. (For flere bilder fra mai måned se i det nye albumet "Vår 2005" i bildeseksjonen.) Vi har endelig kjøpt oss møbler til terrassen og de er innviet til gangs. Første måltid i nyervervelsene var taco sammen med Kim på lørdag, og så kom Camilla og Cecilie og vi ble sittende til langt på natt med dyner og vinglass, mens sola malte kunstverk på himmelen. Kos:) Søndag fikk møblene besøk av årets første uteblomster, mens vi var på møte, kafé og hadde besøk av Lene og Eskil. Også kos. Mandag spiste vi middag i friluft og det gjorde vi i går også. Okei, så er det litt vel ivrig å sitte på terrassen med boblekåpe, men her skal enhver solstråle utnyttes:) Nå er vi halvvveis i arbeidsuka, og jeg gleder meg til helg igjen. Ble sittende oppe og se Troja i går. Bra film, men den stjal noen sårt tiltrengte søvntimer. Have a nice day!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ååååå! Settlers! Må si jeg savner sene kvelder med dere og et brettspill! Ser deilig ut med terrassen også. Bare det snart blir varmt i dette "sommerlandet"

12:01 PM  
Anonymous Anonymous said...

Det er bare å ta turen til Trondheim, så blir det både sene kvelder og brettspill. Hadde vært kos å se dere snart. Leeeenge siden sist.

12:25 PM  

Post a Comment

<< Home