Friday, March 30, 2007

Sånn var det




Koselig familie-treff i Sandefjord, vellykket bryllup i Oslo, og mye godt øl i Brussel. :)
Flere bilder fra bryllupet kommer snart. Imens kan du jo kose deg (?) med albumet 'Brussel 07'
Så er det tid for en av årets beste; påskeferie på Oppdal!
Jeg sier bare: Ski, hyttekos, spill, Kvikklunsj, mammas lammelår, rødvin, øl i solveggen, radio, godt lesestoff, akekonkurranse, kryssord, fjell, peisknitring, grilling, fregner, lange frokoster, familie og venner, ....

Thursday, March 22, 2007

Reiseruta

Trondheim - Sandefjord - Oslo - Brussel - Oslo - Trondheim.
Ja, i kveld bærer det avsted til familietreff, bryllup og jobbreise.
Hjemme om ei uke.




Tuesday, March 20, 2007

Visuell oppdatering


eller kortere sagt; NYE BILDER!

I albumet 'Vinter 06-07' ser du litt av det vi har gjort i det siste (som besøk av Bitia og BJ, avskjedskveld for the australians, Oslo-tur, besøk av englendere, menighetsfest, besøk av Cams, og trivsel med familie og venner).


Tuesday, March 13, 2007

Solskinnslunsj m.m.

I dag gikk vi utendørs i lunsjen. Rigget oss til med solstoler og pledd og spiste med varme solstråler i ansiktet. Det var deilig, det.
Bortsett fra det varme været, er uka høyst vanlig her i Norges navle. Leter fortsatt etter kjole til neste helgs bryllup, men det dukker sikkert opp noe. Og så er det jobb, møter, feltet og "annet forefallende". Vet du; det er bare 2,5 uke til påskeferien! Bare 17 dager til skiturer, fjell, sol, appelsin og kvikklunsj. Det gjør meg glad, merker jeg. :) Ha ei fin uke 11!

Friday, March 09, 2007

Ukeslutt og helgestart

Da er nok ei uke slutt, og helga blir

kjøp, montering og fylling av bokhylle


leting etter kjole til bryllup


og helgekos i en leilighet fylt av blomster :)

God helg, alle sammen!

Tuesday, March 06, 2007

Ting og tang

I dag er det akkurat 76 år siden Nidaros endret navn til Trondheim, og på denne datoen i året 1475 ble Michelangelo født i Italia. Så vet du det.
Sola skinner over Midt-Norge, vårfølelsen kommer krypende og i morgen har jeg fri. Tor Rikard ligger hjemme og hoster, stakkars mann. Lånte filmer til ham på biblioteket, så kan han kose seg med dem ihvertfall. Var forresten på Mammutsalget i går. Elsker boksalg. Jeg er bokhamstrer. Kjøper bøker fordi bokryggen tar seg ut i bokhylla, fordi boka er gammel og støvete, fordi innbindingen er vakker, fordi jeg liker tittelen, fordi det er et verk man bør ha, eller til og med fordi jeg vil lese akkurat den boka. Og denne uka BLIR det faktisk bokhyller i heimen. Etter 2,5 år i leiligheten med skråtak skal vi endelig få på plass bokhyller langs alle kneveggene. Gleder meg! Leser "Idas dans" for tida... Den er så bra, så vakker, så fæl, vond og god på samme tid. Anbefales!
Ha en fin dag, da.

Thursday, March 01, 2007

Første vårmåned!

"Martius has always had 31 days.
March was the original beginning of the year, and the time for the resumption of war.
Mars is the Roman god of war. He is identified with the Greek god Ares."

"The month of march", Charles Fritz

Det står det om denne måneden på nettet. Måneden som starter våren. Hurra!


Jeg ønsker meg forresten en sånn (tror jeg):


Ellers kan jeg jo berette at jeg sitter på jobb og er altfor trøtt fordi jeg ble liggende på badegulvet (!) og lese en bok til klokken halv to i natt. Jeg er en altfor intens leser hvis jeg først liker en bok. Apropos bøker; vi snakket om barndommens litterære skatter på kafé i går. Merete liker Astrid Lindgren. Det gjør jeg også. Særlig Brødrene Løvehjerte og Mio, min Mio. Også digget jeg Frøken Detektiv, Hardy-guttene, Lånerne, Den vesle vampyren, Mesterdetektiv Blomkvist, Bobsey-barna, Historien om-bøkene, Roboten Mathilda, Gummi-Tarzan, Eventyr (MED prinsesser), osv. Å, nå fikk jeg lyst til å dumpe ned i en stor myk lenestol, foran en peis med flammer og bare LESE. Men pliktene kaller. God første mars-dag!
:) M