Thursday, June 30, 2005

I dag skal jeg ikke

si NOE om været. Jeg skal ikke engang fortelle at sola skinner fra skyfri himmel eller at det er spådd nydelig sommervær de neste dagene i Trøndelag. Jeg kan heller fortelle at jeg drikker kaffe, hører på Reiseradioen og gleder meg til arbeidsdagen er over. I kveld får vi besøk av ekteparet Frenning, direkte fløyet inn fra hovedstaden. Det blir kos.
Håper du får en fin torsdag, uansett hvor du er:)
Klem.

Wednesday, June 29, 2005

Sol i Trondheim!



Ja, jeg vet at denne bloggen begynner å ligne en avdeling av Meteorologisk Institutt, men når sola våger seg fram etter uker med regnskyll er det lov å juble. Nå kan jeg til og med begynne å tro på at det blir sommer og sol til helga. Ha en solfylt onsdag! Jeg teller minutter til jeg kan dra ut av kontoret.

Tuesday, June 28, 2005

A Little Fall of Rain



Det regner i Trondheim. I dag også. Lunkne små dråper som faller fra en trykkende himmel. Høstfølelsen brer seg i kroppen, sammen med trangen til en stor kopp te, varme ullpledd og peis. Også er vi midt i juni. Nei, faktisk i slutten av juni. Vi er snart i juli, og gradestokken viser 10 grader. Snodig. Men "de" sier det skal bli knallvær. Allerede i morgen. Da kommer visst sommeren til Trøndelag. Imens knotrer jeg i vei på tatstaturet og skrur opp vifteovnen på kontoret. Taket er ihvertfall tett da. Det kan man jo glede seg over. Og så er det "bare" tre dager til helgen...

Monday, June 27, 2005

Velkommen til dag 9324

i mitt liv. Det er ca. 223 776 timer siden jeg ble født i dag. På den tiden har hjertet mitt slått 940 millioner slag og jeg har pustet inn ca. 80 559 liter luft. Ihvertfall ifølge http://barn.sol.no/dato/. Dag 9324 er forresten en ganske så alminnelig mandag. Grå himmel, jobb, middag og feltet. Helgen var minneverdig og kos. Feiret at vi har vært sammen i 7 år i dag, 27. juni, med middag, roser, champagne og hotell-overnatting. Feires det som feires kan:) God ukestart!

Friday, June 24, 2005

GOD HELG!


Thursday, June 23, 2005

Torsdagstanker

En tur til byen, et intervju, fotografering, skriving, Les Mis-musikk og kaffe. Det har vært arbeidsdagen hittil. I kveld er det bokstudie og shopping. Og rydding av leilighet. Egentlig ingenting av interesse for dere der ute i den store verdsveven, altså. Men et Hei!, og "God torsdag" (og snart helg) kan jo kanskje falle i smak.
:)M

Wednesday, June 22, 2005

Jobbesommer


"På vei til jobb" 1

"På vei til jobb" 2

"På vei til jobb" 3

"På vei til jobb" 4
Friskt sommerregn da jeg gikk til jobb i morges. Det luktet deilig barndom. Våt asfalt, syriner og gress. Ønsker om en fin onsdag sendes fra Midt-Norge.

Tuesday, June 21, 2005

Ny uke og nytt album


I Sandefjorden

Liseberg!

Stevnet

Hei!
Nå er vi tilbake fra sommerens lille ferie. Bilder finner dere i albumet "Sommer 2005". Det har vært fine dager. Stevnet var fantastisk:) Gled dere!
Klems, M

Friday, June 10, 2005


Ekteparet Evensen jr.

Str�ngn�s

Sandefjord

Liseberg

Thursday, June 09, 2005

Settlers og trim

Polarluften har såvidt sluppet taket for en dag, og jeg gleder meg til helg og ferie og hyttekos, familie, båt, sol, og Liseberg og nordisk engelsk stevne. De siste dagene har vi spilt uhorvelig mye Settlers og travet og syklet i øsende regn for å få litt trim. I kveld skal vi vaske ferdig de siste klærne og pakke full bilen, slik at vi kan kjøre sørover rett etter jobb i morgen. Og kanskje blir det tid til en liten Settlers-runde også:) Hvem vet.

Tuesday, June 07, 2005

4 dager og så: FERIE!

Ja, da er det bare 4 dager igjen til vi skal ha sommerens eneste ferieuke. Men før den tid er det jobbing, møte, felte, trening, klesvask og pakking. Ønsker alle en fin uke 23!

(P.S.: Tor Rikard er helt rystet over at det går an å fryse så mye i juni. Det er 6 grader her i dag og Adresseavisens artikkel om sommerværet sier: "Iskald polarluft holder Trøndelag i ett jerngrep det meste av uken. Bortsett fra en ørliten temperaturstigning onsdag, er det bare kjølig vær og regnbyger i sikte så langt ukevarselet rekker." Stakkars vestfoldingen min...)

Friday, June 03, 2005

Solfyllt fredag



Så er det jammen meg fredag igjen. Og en solrik en til og med. I ettermiddag skal jeg plante meg i solstolen, med en svensk sommerroman, kald drikke og Tor Rikard i stolen ved siden av. Ah, det blir deilig. Finnes det noe bedre enn en fredag ettermiddag med godt vær og ingen planer? Tja, kanskje lørdag formiddag. Og det kommer jo i morgen. Da skal vi nyte årets første sommermåned sammen med gode venner. Sig rolig gjennom de siste timene av arbeidsuka og ha ei fortreffelig helg!

Wednesday, June 01, 2005

Terrassekos og glødende himmel









Over ser dere bilder fra helga. (For flere bilder fra mai måned se i det nye albumet "Vår 2005" i bildeseksjonen.) Vi har endelig kjøpt oss møbler til terrassen og de er innviet til gangs. Første måltid i nyervervelsene var taco sammen med Kim på lørdag, og så kom Camilla og Cecilie og vi ble sittende til langt på natt med dyner og vinglass, mens sola malte kunstverk på himmelen. Kos:) Søndag fikk møblene besøk av årets første uteblomster, mens vi var på møte, kafé og hadde besøk av Lene og Eskil. Også kos. Mandag spiste vi middag i friluft og det gjorde vi i går også. Okei, så er det litt vel ivrig å sitte på terrassen med boblekåpe, men her skal enhver solstråle utnyttes:) Nå er vi halvvveis i arbeidsuka, og jeg gleder meg til helg igjen. Ble sittende oppe og se Troja i går. Bra film, men den stjal noen sårt tiltrengte søvntimer. Have a nice day!